Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas MECHELEN

store-picture
Midas MECHELEN
Nekkerspoelstraat 77
2800 MECHELEN
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.4
/5
281 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen
Elektrische fietsen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
shop-teampicture Dominique
Garageverantwoordelijke MECHELEN
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Ik heb bij Midas een pre-technische keuring laten uitvoeren van mijn 15 jaar oude wagen omdat ik bij te hoge kosten de wagen van de hand zou doen. Midas heeft mij een objectieve herstellijst gemaakt (schokdempers en draagarm), een competitief voorstel gemaakt, de werken binnen zeer korte tijd uitgevoerd. Mijn wagen is zonder problemen goedgekeurd.
In tegenstelling tot eerdere bezoeken was u nu wat fout gelopen tijdens het onderhoud (oliefilter huis beschadigd ) wat de onkosten en de wachttijd (+24u) heeft vergroot.
Zie vorige uitleg i
bij het uitrijden van de garage, na bandenwisseling, vloog mijn velg eraf - toen ik 5 minuten later terugreed, kreeg ik te horen: "dat vliegt er niet zomaar af hoor", nu is mijn velg beschadigd zonder enige compensatie van Midas!!!
Had in Feb een andere prijs gekregen maar geen afdruk, voor heropening zag ik een cashback bij bandevervaging, mail gestuurd maar geen reactie
Vriendelijk en vlotte bediening
Garage nekkerspoel Mechelen zeer tevreden van.
Altijd vriendelijk en goed geholpen.Goede uitleg gekregen.
Top, zowel de service als de vriendelijkheid.
Aaa
10 waardering geplaatst op 51