Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas SINT-GENESIUS-RODE

store-picture
Midas SINT-GENESIUS-RODE
Chaussée de Hal 28
1640 Rhode-Saint-Genese
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.0
/5
49 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
Omar
Garageverantwoordelijke SINT-GENESIUS-RODE
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Traitement rapide et amical!
Vriendelijke ontvangst snelle service
Trop cher
Uitleg reeds in begincommentaar
Bonne discussion avec le gérant du centre Midas ,Omar
Super!
toujours fidèle à la qualité MIDAS
Super!
Der is iets dat niet klopte . Ik moest eerst 209 euro betalen om twee remblokjes te vervangen . Dat toon ik dat jullie website max 129 euro aangeeft en dan moest ik 189 betalen om uiteindelijk 169 te betalen . Het was precies marchanderen ..
J'avais rendez-vous à 11h et quand je suis arrivée, le garagiste n'avait pas le temps de s'occuper de ma voiture tout de suite. J'ai dû revenir l'après-midi.
10 waardering geplaatst op 16