360x360

NIEUW
BANDEN
TENOR 3

OP1-22-tenor3 banner Promo Page desktop nl

Kies voor de Midas Tenor 3 band - Technologie in dienst van de veiligheid


De Midas Tenor 3 band is een band die speciaal is ontworpen voor prestaties op nat wegdek, met een grotere duurzaamheid en brandstofbesparing dan de Tenor 2.


Tenor 3


Veiligheid voorop


Erkend als een van de leiders op nat wegdek, krijgen zijn remprestaties een « A » op het Europese bandenlabel voor het hele gamma, de hoogst mogelijke score!

Uitgerust met de nieuwste technologie op dit gebied, voert het loopvlak van de band het water beter af, voor een verbeterde remwerking en grip.


Kleinere voetafdruk


Midas streeft ernaar haar ecologische voetafdruk te verkleinen en haar klanten op een duurzame manier te blijven bedienen. Dit betekent dus ook de innovatie van de Tenor 3 :


Tic Jaune Lager brandstofverbruik -5%

Dankzij de toepassing van de nieuwste technologie werd een rubbersamenstelling ontwikkeld die de rolweerstand vermindert, wat leidt tot een brandstofbesparing van 5% in vergelijking met de Tenor 2.


Tic Jaune Verbeterde duurzaamheid + 2000 km

Bovendien is de levensduur dankzij de nieuwe rubbersamenstelling met 2000 km verlengd ten opzichte van de Tenor 2.


Tic Jaune Lokale productie 100% EU

Alle Tenor 3-banden worden geproduceerd in Europa, waaronder meer dan 50% in Duitsland en Frankrijk.


Drapeau UE-2


Tic Jaune Gerecycled rubber tot 5%

Midas recupereert gebruikte banden in zijn recyclageketen. Het loopvlak wordt vermalen en vervolgens verwerkt in het basismateriaal voor de nieuwe Tenor 3, waardoor 5% van materiaal gerecycled is.


green


5 jaar garantie*


Bij elke aankoop van Midas Tenor 3 banden, gemonteerd in een Midas garage, is de 5 jaar of 40 000 km* garantie inbegrepen! Zodat je met een gerust hart kan rijden. Dat is de Midas verbintenis en service.Een breed assortiment van maten


Het nieuwe Midas Tenor 3 banden assortiment is uitgebreid om beter aan de groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen. Er is vast en zeker een maat voor je voertuig.


Onklopbare prijs-kwaliteit verhouding


Te verkrijgen vanaf 44,50€, de Midas Tenor 3 band biedt topprestaties voor een scherpe prijs. Vervang je banden door de Tenor 3 en bespaar geld !


Wegligging, stad / snelweg


De Tenor 3 is ontworpen als een band met veelzijdige kwaliteiten en biedt een uitstekende wegligging, zowel in de stad als op de snelweg! Om op elk terrein op je gemak te zijn.


Kiezen voor de Midas Tenor 3 band, is kiezen voor de beste Midas band ooit gemaakt.


*Specifieke garantie Midas Tenor banden: de Midas Tenor banden hebben een garantie van 5 jaar tot 40 000 km (of 30 000 km voor de snelheidsindexen V en hoger). Garantie geldig vanaf de datum van aankoop en op vertoon van de originele factuur. Als de wettelijke slijtagegrens (1,6 mm) vóór 40 000 km (30 000 km) wordt bereikt, vergoedt de Midas garage de band (excl. montage, uitbalanceren en ventiel) pro rata van de resterende gegarandeerde kilometers. Deze terugbetaling zal gebeuren in de vorm van een tegoedbon die kan worden gebruikt voor de aankoop van een nieuwe band in een Midas garage.

Zijn niet gedekt door de garantie : te lage of te hoge bandenspanning, verkeerde uitlijning, versleten schokdempers of stuurinrichtingonderdelen die op het ogenblik van de aanvraag van tussenkomst van de garantie op het voertuig worden aangetroffen; snelle of ongelijkmatige slijtage van de banden ten gevolge van een defect aan het voertuig; aanrijdingen, verkeerd gebruik of slecht onderhoud; racewagens, taxi’s en bestelwagens; banden die buiten het Midas-netwerk zijn gemonteerd of niet-gemonteerd op het voertuig.