webp

Deskundig
Advies
ONDERHOUD

webp

REGELMATIG OP ONDERHOUD: WAT WIL DAT ZEGGEN?


Bij Midas adviseren we onze klanten om regelmatig op onderhoud te komen. Maar wat verstaan we nu onder ‘regelmatig’? Hoe dikwijls heeft uw wagen echt een onderhoudsbeurt nodig? En welk type onderhoud is dan aan de orde?


KIJK IN UW ONDERHOUDSBOEKJE


Uw onderhoudsboekje informeert u wanneer u op onderhoud moet. Meestal is dat om de 15 000 of 30 000 kilometer. Bovendien gaan op dat moment ook uw waarschuwingslampjes op het dashboard oplichten. Ziet u een rood lampje? Ga zo snel mogelijk aan de kant en leg de motor stil. Bij een oranje lampje kunt u nog naar de garage rijden.


Bereken zelf de prijs van jouw onderhoud


WELKE FORMULE KIEZEN?


Afhankelijk van het type voertuig en de leeftijd van je wagen is een klein onderhoud aan te raden om de 15 000 of 30 000 kilometer. Een groot onderhoud is meestal nodig om de 30 000 kilometer. Bij Midas vallen die twee formules onder onze Universele Onderhoudsforfaits. Ook een gewone olieverversing behoort tot de mogelijkheden.

Voor wagens jonger dan 5 jaar raden we het Midas Merk-Onderhoud aan. Dat is een onderhoud op maat, afgestemd op de specificaties van uw wagen: de technische gegevens, kilometerstand en het gebruikstype. Dit onderhoud volgt het onderhoudsplan van uw constructeur.

Net als bij de merkgarages behoudt u bij een Midas Merk-Onderhoud de volledige merkgarantie. Met dat verschil dat u minder betaalt voor een even kwalitatief onderhoud.


Bereken de prijs van je onderhoud

Benieuwd hoeveel een onderhoud bij Midas je zal kosten? Bereken online je offerte en ontdek het meteen.

>> Bereken je offerte


STEL UW WAGENONDERHOUD NIET UIT!


Komt u niet zo snel aan de voorgeschreven onderhoudsintervallen (15 000 of 30 000 km), dan adviseren wij (en de constructeurs) om toch één keer per jaar op onderhoud te komen.


“Ziet u een rood lampje? Ga zo snel mogelijk

aan de kant en leg de motor stil.”


JAARLIJKS OP ONDERHOUD


Gaat u één keer per jaar naar de garage voor onderhoud? Doe dat dan net voor u naar de Algemene Periodieke Keuring moet. Is uw wagen nog niet toe aan een onderhoud? Kom dan gewoon langs bij Midas voor een pre-technische keuring.


ALS JE JE AUTO DOORVERKOOPT …


Regelmatig onderhoud loont niet alleen voor de staat van je wagen. Een correct ingevuld en juist afgestempeld onderhoudsboekje is ook een goede troef als je je auto wil doorverkopen of inruilen in de garage. Hou daarom je boekje goed bij!


Bereken zelf de prijs van jouw onderhoud

Terug naar Prestatie Onderhoud

Terug naar Deskundig advies Onderhoud