webp

Onderhoud van je Nissan Micra

webp

Het onderhoud van je Nissan Micra


Vind hier de belangrijkste onderhoudsbeurten van Midas, je onderhoudsspecialist van de meeste automerken, die strikt het onderhoudsboekje van je Nissan Micra volgen.


Wat je moet onthouden over het onderhoud van een Nissan Micra


Als je in het bezit bent van een Nissan Micra diesel, wordt het onderhoud elke 2 jaar of 30.000 kilometer uitgevoerd. De distributieriem moet na 60 maanden of 120.000 kilometer worden vervangen. Bovendien wordt de hulpaandrijfriem meestal op 120.000 kilometer of 8 jaar vervangen. De koelvloeistof moet worden ververst met een onderhoudsinterval van 90.000 kilometer.


Op de benzine aangedreven Nissan Micra's is het elk jaar of 20.000 kilometer dat je een onderhoud moet doen. De koelvloeistof ontluchten en verversen gebeurt na 5 jaar of 100.000 kilometer. 

Noteer dat op de Nissan Micra III (2002-2010) de bougies om de 30.000 kilometer moeten worden vervangen.


Het wordt door de fabrikant aanbevolen om de remvloeistof elke 24 maanden te ontluchten en te vervangen.


Bij Midas, beschikken onze experts over de kennis en vaardigheden om het volledige onderhoud van je Nissan Micra uit te voeren, volgens de exacte aanbevelingen van de Japanse fabrikant die in je onderhoudsboekje staan vermeld.


Voor de algemene onderhoudsbeurt, biedt Midas je het Merk-Onderhoud voor je Nissan Micra jonger dan 5 jaar, met behoud van je volledige merkgarantie, of de universele onderhoudsforfaits voor voertuigen ouder dan 5 jaar, goedkoper dan bij de officiële fabrikant.


In de rubriek “Online offerte”, vind je direct de prijs van verschillende prestaties voor je Nissan Micra : onderhoud, banden, remschijven en/of -blokken, maar ook airco, batterij en ruitenwisser.