Midas HOVE

Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Midas HOVE
Mechelsesteenweg 205
2540 HOVE
4.5
/5
523 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)(*)
De beoordelingen lezen

Een team tot je beschikking

Diensten in deze garage

Vervangwagen
Elektrische fietsen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Transmission en koppeling
Onderhoud
Diagnose per mail
Elektronische handtekening

De klantbeoordelingen van deze garage

4.5
/5
(*)(*)(*)(*)(*)

Authentieke klantbeoordelingen

De beoordelingen komen van klanten die een transactie met MIDAS hebben afgerond en worden verzameld door een onafhankelijke en transparante dienstverlener.

Monteur kan er niet aan doen dat hij koppeling vervangen alleen moet klaarspelen op 1dag. Maar wel vervelend voor klant die dag vakantie moest nemen...
zeer ontevreden als nieuwe klant
Bedank Dominique voor de geweldige service. Bedankt om mij te wijzen op de staat van de voorste schijven enblokken, bedankt dat je dat dezelfde dag nog hebt opgelost. Geweldig team.
Dag Mijnheer Guy K, dankjewel voor dit positieve bericht. We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad met onze garage. Fijne dag verder en tot binnenkort! Je Midas garage
Aangename en toffe personeel
Dag Mevrouw Samira L, bedankt voor de positieve reactie! Fijne dag verder en tot binnenkort! Je Midas garage
Ik heb maar 1 minpunt. De eindafrekening was meer dan de factuur online. Ik heb hiervoor een mail naar midas verzonden, maar heb nog geen antwoord gekregen.
Dag Mijnheer Kristof S, bedankt voor de reactie! We zorgen ervoor dat u mail behandelt wordt. Fijne dag verder en tot binnenkort! Je Midas garage
Mijn eerste ervaring bij uw firma was in alle opzichten positief en dat is mij nog niet dikwijls overkomen.
Niets dan lof voor jullie uitstekende aanpak waarvoor dank!
ik werd vlug en correct behandeld, de offerte week niet af van het te betalen bedrag over het algemeen zeer tevreden over de service TOP!!!!!
Zeer vriendelijk en correct
Dat een technieker een foutieve inschatting heeft gemaakt en deze zo aan zijn meerdere heeft doorgegeven. Betreft bijvullen van "ad blue". Naar zijn mening was er geen reden om deze vloeistof toe te voegen niet tegenstaande de check-up display dit aangaf. Als deze melding niet verdween bij het starten van de motor schreef betreffende technieker dit toe aan een fout in de computer. Na het bijvullen van de "ad blue" 10 liter verdween de alarm melding van het display. Ik hoop van harte dat de overige nazichten op een professionele manier zijn uitgevoerd en niet met de natte vinger, of gebaseerd op giswerk zoals de handeling hierboven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bij dit bezoek is mijn vertrouwen in midas niet meer wat het was.
10 waardering geplaatst op 124