op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

UNIROYAL 195/80R15 H96 RALLYE 4X4 STREET D-C-B-71

De sterke punten van dit product :
- Zeer veilige en betrouwbare band
- « Hoog comfort » rijplezier
- Uitstekende algemene prestaties
zomerband
european union flag
ENERG
Uniroyal
195 80 15 96 H
C
energy
A
B
C
D
D
E
tire rain
A
B
C
C
D
E
tire noise71db ABC
Eenheidsprijs :
€126.26
Waarvan €4.77 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.00

Technische eigenschappen

Gebruik
Een band die comfort en technische prestaties combineert voor SUV’s en 4x4. De Rallye 4x4 Street-band van UNIROYAL is een high performance band voor asfaltwegen.
Eigenschappen
De Rallye 4x4 Street band is een zomerband, die speciaal is ontworpen voor SUV’s en 4x4. Het is ook geschikt voor licht « off-road » rijgedrag. De band beschikt over uitstekende technische eigenschappen om het te kunnen opnemen tegen regen en zeer nat wegdek. Het is uitgerust met een innovatieve loopvlakstructuur, die bekend staat als « dubbele V » en die het mogelijk maakt het water tegelijkertijd af te voeren in 2 verschillende uitsteeksels: horizontaal en verticaal. De waterfilm die zich vormt tussen het rubber en het wegdek wordt zo geëvacueerd; het risico op aquaplaning wordt verminderd en de prestaties op nat wegdek worden verbeterd. Het loopvlak heeft altijd bredere rubberen blokken aan de uiteinden van het loopvlak. Ze dragen bij aan een betrouwbare rijgedrag en richtinggevend gedrag. Het reageert streng op sportieve rijomstandigheden die een uitstekend reactievermogen vereisen. De belofte van trekkracht is constant, of het nu op onverharde wegen is. Omdat het is ontworpen voor een wegomgeving is het stil en comfortabel om mee te rijden. Het met silica verrijkte rubber vermindert trillingen en andere onaangename sensaties vanuit het passagiersruimte. De band heeft goede kritieken gekregen van de Duitse autopers, vooral voor zijn goede prestaties als een geruststellende "regenband" en zijn goede grip in alle omstandigheden. De UNIROYAL Rallye 4x4 Street band is beschikbaar in 5 maten, in diameters R15’’, R16’’ en R17’’.
Sterke punten
- Zeer veilige en betrouwbare band
- « Hoog comfort » rijplezier
- Uitstekende algemene prestaties
Het advies van Midas
Opgelet, hoewel de Rallye 4x4 Street band een high performance band is, is hij helemaal niet ontworpen voor 4x4 rally-achtige ritten. Het blijft een stadsband, en een beetje een wegband, met zeer hoge technische vaardigheden. Het belooft betrouwbaarheid en veiligheid.
Commerciële merk
Uniroyal
Profiel van de band
RALLY4X4ST
Breedte van de band
195
Hoogte van de band
80
Diameter (in inches)
15
Laadindex van de band
96
Snelheidsindex van de band
H
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband