Blijf altijd mobiel met Midas


Wagens, fietsen, e-bike, diverse partners, Midas doet er alles aan om je mobiliteit te garanderen. Je wagen is in goede handen, en jij ook !


Vervangwagen of -fiets.

De meeste Midas-garages stellen je een vervangwagen of -fiets voor gedurende het onderhoud of de herstelling van je wagen. Je Midas-contactpersoon kan je rechtstreeks informeren over de verschillende mogelijkheden.


Partners van Midas.

Midas waakt erover dat je nooit zonder wagen zit, ook wanneer je Midas-vakman aan de jouwe sleutelt. Daarvoor werken we samen met een aantal partners :


Getaround : Met Getaround (voorheen Drivy), het grootste autodeelplatform van Europa, huur je in één klik een vervangwagen in de buurt van je Midas-garage. Mogelijk in gans België. Bovendien geniet je van een korting van €20 op het eerste huurcontract met de code “MIDASDRIVY".


Heetch : Zit je liever op de achterbank dan aan het stuur? Dan is Heetch vast helemaal jouw ding. De professionele chauffeurs brengen je 24/7 veilig op je bestemming, tegen een voordelig tarief. Enkel in Brussel. Bovendien geniet je van een korting van €5 op je rit met de code "MIDASHEETCH".