Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas AARTSELAAR

store-picture
Midas AARTSELAAR
Antwerpsesteenweg 72
2630 AARTSELAAR
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.4
/5
405 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen
Elektrische fietsen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
shop-teampicture Michael
Garageverantwoordelijke AARTSELAAR
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Ga al jaren in Aartselaar, en waarom ? om dat ik tevreden bent. Goede service en vriendelijke bediening.
Ik moest mijn wagen rond 8u binnenbrengen voor onderhoud. Ik had verwacht dat mijn wagen na enkele uren wel klaar zou zijn. Maar mijn wagen was pas rond 17u klaar. Dit vond ik wel laat. Ik moest eigenlijk nog ergens heen en vraag me af waarom ik mijn wagen dan om 8u moest binnen brengen.
Perfecte uitleg van onderhoud van de wagen.
Ondanks moeilijke tijden goede.service
Midas werknemer is na openingstijd gebleven tot ik arriveerde.
Het was een klein onderhoud waarbij de achterste banden vervangen dienden te worden. Ik werd hiervan netjes op de hoogte gebracht en mijn auto was klaar op 1 dag.
Zoals altijd, TOP!
alles o k
Tevreden
Correct
10 waardering geplaatst op 84