Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas CORONMEUSE

store-picture
Midas CORONMEUSE
rue des Expositions 1
4000 LIEGE
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.2
/5
29 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
Jean
Garageverantwoordelijke CORONMEUSE
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Très enchanté de cette entreprise. Bravo !
Service rapide et amabilité.
service parfait, je reviendrai certainement
Lire la remarque dans le questionnaire.
Très chouette garage, devis respecté, super garagistes.
Bonjour Vanessa, merci beaucoup, votre message nous fait énormément plaisir. Bonne journée!
Ça fait plusieurs fois que je vais chez Midas Coronmeuse, le gérant explique les pièces a changé et le pourquoi, il montre aussi les anciennes pièces abîmés. Ne fait rien si on est pas d'accord. Le délai d'attente est raisonnable au vu des pièces à changer, les prix sont correct. Je continuerai d'y aller avec ma voiture.
Très bien
10 waardering geplaatst op 7