Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas NAMUR

store-picture
Midas NAMUR
Av. Des Croix du Feu 1
5000 NAMUR
Openingsuren
Vandaag gesloten
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.5
/5
390 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
shop-teampicture Fabrice
Garageverantwoordelijke NAMUR
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

Service impeccable, personnel accueillant, respect du devis, rien à redire
À recommander je retourne avec d autre véhicule à très bientôt
Personnel agréable et professionnel. Merci
Content du travail
Très correct !
Très bien
Aucun souci comme toujours
Accès au garage compliqué. A part ça, super service, personnel compétent et sympa.
Comme je l'ai mis en commentaire dans l'enquête, tout était parfait, premier garage sérieux en 10 ans, je recommande fortement. Patron super sympa, passionné par son métier, essaie à tout prix de régler le soucis avec des solutions adéquates. Ca coûte toujours cher de réparer mais je préfère aller dans un garage qui est franc et me dit directement pour combien je peux en avoir plutôt que changer des pièces et encore des pièces pour que au final ça ne fonctionne qu'à moitié. Le patron m'a même recommandé de NE PAS investir dans certaines réparations au vu de l'âge de la voiture. D'autres garages auraient fait les réparations alors qu'elles n'étaient pas forcément nécessaires. Vraiment très bon garage !
Je souhaiterais un peu plus d'explication pendant les oppérations
10 waardering geplaatst op 93