Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas WATERLOO

store-picture
Midas WATERLOO
Chaussée de Bruxelles 418
1410 WATERLOO
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.6
/5
108 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)(*)
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
shop-teampicture Kalust
Garageverantwoordelijke WATERLOO
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

J'y retournerai
Endroit à recommander absolument....
Top service et très réactif
prix compétitif (promotions), travail rapide, honnêteté.
Professionnalisme et honnêteté de l'équipe, toujours à la recherche de la meilleure solution pour ses clients.Bravo!
Tout a été parfait du début à la fin. Explication de ce qui a été réalisé et de ce qu'il faudra faire compte tenu du contrôles des différents points du véhicule.
Merci
Merci!
Merci!
J'ai eu recours à Midas Waterloo quatre fois cette année:climatisation, remplacement ventilateur, entretien, remplacement du kit de distribution. Les devis ont toujours été respectés ainsi que le délais d'immobilisation du véhicule. Le personnel est accueillant et explique les problèmes techniques découverts lors de l'examen du véhicule avant de demander l'accord sur la réparation.
10 waardering geplaatst op 23