webp

Onderhoud van je Toyota Aygo

webp

Het onderhoud van je Toyota Aygo


Geboren uit een samenwerking tussen Toyota en de PSA Group, is de kleine stadswagen sinds 2005 op de markt. Hij is wendbaar en zeer compact, en ideaal voor verplaatsingen in de stad.

Op deze pagina vind je de belangrijkste tijdstippen voor onderhoudsbeurten en aanvullende vervangingen volgens de aanbevelingen van de Japanse fabrikant.


Wat je moet weten over het onderhouden van een Toyota Aygo


Toyota adviseert een eerste werkplaatsbezoek in het eerste jaar of na 15.000 kilometer voor een olieverversing en filtervervanging. Het volledige onderhoudsbeurt voor een Toyota Aygo wordt elke 2 jaar of 30.000 kilometer uitgevoerd.

De bougies moeten om de 4 jaar of 60.000 kilometer worden vervangen, en het actief koolstoffilter om de 90.000 kilometer. 

Noteer dat de eerste ontluchting en verversing van de koelvloeistof nodig is op 150.000 kilometer en vervolgens elke 90.000 kilometer.

Op de 1.4L dieselmotor van de Toyota Aygo moet de distributieriem na 10 jaar of 240.000 kilometer worden vervangen.


De remvloeistof moet om de 2 jaar worden ontlucht en ververst.


Bij Midas, zijn onze prestaties nauwgezet gebaseerd op het onderhoudsboekje van je Toyota Aygo, terwijl ze minder duur zijn dan die van de officiële fabrikant. Onze experts beschikken over de kennis en vaardigheden om het volledige onderhoud van je voertuig uit te voeren.


Als je Toyota Aygo ouder dan 5 jaar is, zal ons team je een van onze universele onderhoudsforfaits voorstellen. Als je onlangs een Aygo hebt aangeschaft, dan is het Merk-Onderhoud perfect voor je voertuig en je behoudt je volledige merkgarantie.


In de rubriek “Online offerte”, vind je direct de prijs van verschillende prestaties voor je Toyota Aygo : onderhoud, banden, remschijven en/of -blokken, maar ook airco, batterij en ruitenwisser.