VERVANG TIJDIG JOUW RUITENWISSERS


ELK JAAR? HOREN WE JE ZEGGEN


Inderdaad. Het vervangen van de ruitenwissers is niet het eerste waar je aan denkt. Maar wist je dat 90 % van al onze acties in het verkeer te maken hebben met de informatie die we via onze ogen binnenkrijgen? Propere, goed functionerende ruitenwissers zijn dus echt onmisbaar!


MIJN RUITENWISSERS VERSLIJTEN NIET …


Toch wel … Het hele jaar door zijn jouw ruitenwissers onderhevig aan allerlei natuurelementen. Hitte en uv-straling in de zomer, kou, vorst en ijs in de winter. En dan zijn er ook nog schadelijke gassen in de lucht die het rubber van je ruitenwissers aantasten …


TIPS VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR


Kies je voor onze ORIGIN’ALL ruitenwissers, dan ben je al goed op weg. Maar er zijn nog een paar tips die we je kunnen meegeven. Gebruik bijvoorbeeld NOOIT jouw ruitenwissers op een droog oppervlak, anders gaat het rubber kapot. Ontvet de voorruit regelmatig (een scheutje afwasmiddel doet wonderen!). En maak de wisser af en toe schoon met een sponsje en afwasmiddel.


WANNEER VERNIEUWEN?


Jaarlijks. Maar het is nog dringender als de ruitenwissers beginnen te haperen of lawaai maken. Of als ze vieze strepen maken op de ruit. Wist je trouwens dat de meeste ruitenwissers een slijtage-indicator hebben waarop je kan aflezen hoe het met het rubber gesteld is?


Terug naar Prestatie Ruitenwissers

Terug naar Deskundig advies Ruitenwissers