Vervanging ruitenwissers


Voor een optimale zichtbaarheid is het noodzakelijk om defecte ruitenwissers te vervangen. Na een jaar is het rubber van de ruitenwissers versleten en daalt de zichtbaarheid voor de chauffeur bij slecht weer.


Ons gamma ruitenwissersValeo is al jarenlang een uitstekende referentie op het vlak van ruitenwissers: het Silencio-gamma van Valeo staat garant voor kwaliteit.De Midas ORIGIN’ALL ruitenwissers : een ideale keuze op vlak van kwaliteit en levensduur.


De Midas ORIGIN’ALL gamma


Midas biedt je haar Midas Origin’all ruitenwissers gamma. Kwalitatieve ruitenwissers voor een betaalbare prijs die je voldoening geeft. Onze ruitenwissers zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn bestand tegen ozon en UV-stralen voor een langere levensduur en duurzaamheid.


De Flat Blade technologie


Onze ruitenwissers zijn uitgerust met de Flat Blade technologie. Dit zijn platten ruitenwissers met een licht gebogen vorm. Deze aerodynamisch verbeterde ruitenwissers zullen zich aanpassen aan de vorm van je voorruit en de uitgeoefende druk zal zorgen voor een optimale reiniging zonder strepen van het ene naar het andere uiteinde van de ruitenwisser.

Ruitenwissers voor elk type voertuig Voiture


Vertrouw op onze experts om de ruitenwisser te vinden die perfect past bij de voorruit van je voertuig.


Welke ruitenwissers voor je voertuig ? Loupe


Vul je voertuiggegevens in en bereken de prijs van je ruitenwisser via het online bestek.
Het advies van de Midas vakman


Ontdek ons deskundig advies voor een langere levensduur van je ruitenwissers.