De rol van ruitenwissers


Voor een optimaal zicht zijn hoogwaardige ruitenwissers in nieuwe staat onontbeerlijk.


Tekenen van slijtage / risico's


Wanneer je ruitenwissers versleten zijn, laten ze strepen na op de voorruit of maken ze een piepend geluid (wrijving, krassen, enz.). Meestal worden de rubberen bladen van je ruitenwissers aangetast door stof en zand of door veroudering onder invloed van de zon.


Je herkent beschadigde ruitenwissers aan de barstjes in de wisserbladen (meestal aan de uiteinden). Deze schade kan worden veroorzaakt door normale slijtage, maar ook bijvoorbeeld door je ruitenwissers aan te zetten terwijl de wisserbladen aan de voorruit vastgevroren zijn.Een raad van onze expert


Wacht niet tot het laatste moment om versleten ruitenwissers te vervangen. De eerste tekenen van slijtage kunnen al leiden tot verminderd zicht en dus verhoogd gevaar.

Vergeet ook de ruitenwisser achteraan niet, die zorgt namelijk voor een perfect zicht naar achteren bij al je manoeuvres.Verschillende tips en tricks over ruitenwissers


Vervang tijdig jouw ruitenwissersOnze aanbevolen producten


Bij Midas vind je een ruim gamma aan kwalitatieve ruitenwissers. Ontdek hier alle informatie over onze producten of vraag online een offerte aan.