Auto onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor uw auto. Laat u die regelmatig onderhouden, dan hebt u minder kans op autopech, bent u veiliger onderweg én geniet u langer van uw auto. Een absolute must dus!

  • Optimale prestaties en zuiniger verbruik
  • Zekerder en veiliger met de wagen onderweg
  • Verhoogde levensduur en minder kans op onvoorziene kosten

Wilt u net als zoveel andere bestuurders niet kiezen tussen de kwaliteit van het onderhoud van uw wagen en het kostenplaatje dat daaraan vasthangt? Dan kunt u bij Midas terecht. Want onze onderhoudsformules wegen niet door op uw budget voor wagenonderhoud. Integendeel. Bij Midas kunt u zelfs besparen, mét de garantie op een kwalitatief onderhoud.

Het professioneel advies van de Midas vakman

Volgens de nieuwe regelgeving die sinds 1 juni 2010 van kracht is, moeten consumenten voor reguliere onderhoudsbeurten of reparaties gebruik kunnen maken van elk herstelbedrijf, zowel tijdens de wettelijke garantieperiode als een verlengde garantie. Voertuigeigenaren moeten hun voertuig kunnen laten onderhouden of repareren bij een herstelbedrijf naar keuze zonder te vrezen voor nadelen wat betreft de voertuigfabrikant als gevolg van het herstellen van productiefouten.

Lees verder
Naarmate u kilometers aflegt, slijten de onderdelen en kennen vloeistoffen zoals motorolie of koelvloeistof een natuurlijk verlies.
Een regelmatig onderhouden wagen heeft minder kans op autopech, is veiliger onderweg én gaat langer mee.
Afhankelijk van de leeftijd van uw wagen kan u bij Midas terecht voor een Merk-Onderhoud of onze Universele Onderhoudsforfaits. 
Is uw wagen jonger dan 5 jaar, dan raden we u een Merk-Onderhoud aan: een onderhoud dat rekening houdt met alle controles en vervangingen die voorzien zijn in het onderhoudsboekje van de fabrikant, met behoud van merkgarantie.
Is uw wagen ouder dan 5 jaar, kom dan langs voor een oliewissel, een klein onderhoud of groot onderhoud. Check hiervoor onze Universele Onderhoudsforfaits. Ze bieden u een compleet onderhoud met kwaliteitsgarantie, tegen een scherpe prijs en voor elk type wagen.

Heeft u nog een vraag over de onderhoud van uw auto?

Neem dan gerust contact op met een Midas vakman in uw buurt voor vrijblijvend advies.

Daarom Midas

Bij Midas krijgt uw auto precies het onderhoud dat hij nodig heeft. Mét kwaliteitsgarantie, natuurlijk

  • De beste verhouding prijs-kwaliteit, met volledige garantie
  • Beperkt budget? Geen probleem: u kunt uw factuur gespreid betalen
  • Onze vervangwagens en gratis fietsen staan altijd voor u klaar
  • U geniet volledige garantie op onderdelen en prestaties
Vraag advies aan een Midas vakman in uw buurt
pix