op1-22-tenor3-banners-landingpage-desktop-nl-57

CONTINENTAL 275/45R18 Y103 CONTI SPORTCONTACT 5 FR N0 C-A-B-72

De sterke punten van dit product :
- Biedt uitstekende grip op nat wegdek
- Beschikt over de innovatieve « Black Chilli »
- Zorgt voor kortere remwegen
zomerband
european union flag
ENERG
Continental
275 45 18 103 Y
C
energy
A
B
C
C
D
E
tire rain
A
A
B
C
D
E
tire noise72db ABC
Eenheidsprijs :
€244.75
Waarvan €2.86 milieubijdrage.
2
Montage : eenheidsprijs
Montage + Uitbalanceren + Bandenventiel
€25.50

Technische eigenschappen

Gebruik
De « sport »-band van het merk CONTINENTAL en bekend om zijn beste grip op nat wegdek in zijn categorie. De Conti Sport Contact 5 band is gemaakt met de innovatieve « Black Chilli » rubber om kortere remwegen en wegligging te garanderen.
Eigenschappen
De ContiSportContact 5 band van CONTINENTAL is een van de beste sportband van 2015 en voldoet aan 100% van de remvereisten op nat wegdek. De sportieve zomerband van het Duitse merk heeft een uitstekende grip. Zeer reactief bij de besturing, de band « grijpt » het asfalt vast, behoudt zijn koers en heeft een goed rijgedrag in de bochten. Het is door het ontwikkelen van een uniek rubber, de « Black Chilli », dat het merk in staat is geweest om te innoveren en de prestaties van de banden te verbeteren volgens het gebruik dat men ervan wenst te maken. Hier is de bandenstructuur ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een sportieve, namelijk: een optimale grip en een langere levensduur dan de gemiddelde sportband. Daardoor is de prestatie van de band ideal voor agressief of snelle rijgedrag. De Conti SportContact 5 band kan worden uitgerust met de beste technologieën van het Duitse bedrijf (te bekijken volgens de gekozen maat). Allereerst het « SSR » systeem dat de technologie van het merk is voor standaard maten van banden en velgen. Een technologie dat het reservewiel vervangt in geval van een lekke band. Dan is er de « ContiSeal » technologie die elke lekke band in het loopvlak onmiddellijk afdicht dankzij een geïntegreerde gel. De CONTI SPORT CONTACT 5 is verkrijgbaar in diameters R17’’ tot R22’’. Het is geschikt voor sportwagens en (krachtige) berlines.
Sterke punten
- Biedt uitstekende grip op nat wegdek
- Beschikt over de innovatieve « Black Chilli »
- Zorgt voor kortere remwegen
Het advies van Midas
Met de CONTI SPORT CONTACT 5 band geeft het Duitse bedrijf personenvoertuigen de mogelijkheid om zich te gedragen als sportauto's en dit in alle veiligheid. Voor degenen die graag rijden met een gevoel van opwinding!
Commerciële merk
Continental
Profiel van de band
CSPOCO5
Breedte van de band
275
Hoogte van de band
45
Diameter (in inches)
18
Laadindex van de band
103
Snelheidsindex van de band
Y
XL
Nee
Runflat
Nee
Seizoen
zomerband