Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je inhoud en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op je interesses.

Midas JAMBES

store-picture
Midas JAMBES
Av. Prince de Liège 195
5100 JAMBES
Openingsuren
Open van 08:00 tot 18:30
Maandag
08:00 - 18:30
Dinsdag
08:00 - 18:30
Woensdag
08:00 - 18:30
Donderdag
08:00 - 18:30
Vrijdag
08:00 - 18:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
4.3
/5
138 klantbeoordelingen over deze garage :
(*)(*)(*)(*)( )
De beoordelingen lezen

Diensten in deze garage

Vervangwagen

Prestaties in deze garage

Veiligheidscontrole
Airco
Distributieriem
Diagnose per mail

Maak kennis met het team

store-picture
Philippe
Garageverantwoordelijke JAMBES
Welkom bij Midas, jouw specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Voor ons kom jij als klant op de eerste plaats. Maar evengoed willen wij als professionals jouw nummer één zijn. Daar streven we naar door mechaniek en kwaliteit te laten primeren. Als vaklui maken we er een punt van, dat een goed onderhouden en perfect afgestelde wagen je niet te veel hoeft te kosten. Zo bieden we met ons Merk-Onderhoud, een scherp geprijsd alternatief voor het onderhoud bij een merkgarage, met behoud van de merkgarantie. Hoe we precies werken, dat tonen we je : in onze "open" garages, met preventieve controles en een duidelijk en gratis bestek vooraf, met een visuele en grondige diagnose en een factuur die overeenstemt met het bestek Alle nodige garanties en advies krijg je er bovenop. Dat behoedt je voor latere, dure herstellingen. Kom langs, of maak hier een afspraak en geniet van onze snelle en kwaliteitsvolle service.

De klantbeoordelingen van deze garage

J'y retournerai avec plaisir (pas trop quand même ;-) )
Je me suis rendu dans le centre Midas de Jambes afin de faire une visite pré-contrôle technique avec un petit entretien de mon véhicule. L’employé en charge de mon véhicule, après entretien etc, me dit que mon véhicule ne passera jamais le contrôle technique du à une fuite. Elle est passée sans une seule remarque ensuite nous avons été vérifier si il n’y avait pas une fuite et à ma grande surprise, il n’y avait aucune fuite. Merci. Bien à vous.
Excellent mecano Azzedine.Ecxellente prestation . réparation bien faite
Satisfait
Parfait
Parfait
Un service de cette qualité à notre époque ; de plus en plus rare ! Bravo
Satisfait
Une valeur sûre !
rapide, efficace, sérieux
10 waardering geplaatst op 28